Missä isi?

Runoilija Vadelma-elma

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydämen sykkyröiden purkailija.
 

Missä isi
missä isi

Kukkuu!

Parransänki raapaisee kevyesti pientä jalkaa.
He nauttivat toisistaan ja minä liikutun salaa

ja toivon ilon tulleen jäädäkseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

awww, suloinen :)

Rutistettavan suloinen runo, runon minän tavoin lukijakin toivoo ilon tulleen jäädäkseen.:)

Ihana runo

Hellyyttävä runosi. Liikutun minäkin tästä..

Ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot