Tyttöni mun

Runoilija Vadelma-elma

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydämen sykkyröiden purkailija.
 

Tyttöni mun vaipuu unehen
sairaalan kalseassa sängyssä
hyvässä hoidossa on kyllä
mutta hoitajan kädet
ne työskentelevät rahasta

eivät rakkaudesta sinuun.

Voi minä antaisin mitä vain
kumpa saisin sinut jo kotiin
sinä yhden viikon vanha

ikävä ja huoli
ne painavat minua iltaisin kumaraan
ja päivän minä vietän siellä
keinutellen sinua
laulellen sinulle

Tule kotiin jo ruuhkatukka
tule meidän kanssa kasvamaan
sinä suppusuu

Minun sydämestäni puolet sairaalassa
puolet kotona
mahtaa olla muutama murunen
motarin varrellakin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, miten koskettava.
Ihanuus sinulla ja kaipuu saada hänet täysin huoletta omaksesi, toivottavasti se pian toteutuu.

Hyvää syntymäpäivää.

Koskettava, kaikesta huolimatta tämän takana häilyy luottamus elämään.

 

Käyttäjän kaikki runot