Avuttomuus

Runoilija Vadelma-elma

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydämen sykkyröiden purkailija.
 

Pulleat kätesi kietoutuneet hartioilleni
minä itken

samaa avuttomuutta kuin tunsin synnytyssairaalassa
olet jotakin niin suurta
kuinka suojelen sinua kaikelta?

Nyt täytät jo koko sylin
mutta yhtä luottavaista on tuhinasi
kuin silloinkin

Minä pyyhin kyyneleeni lakanaan
ja pyydän Taivaan enkelivarastosta
vielä muutaman meille lisää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot