Love like me

Runoilija Dimroth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You know and you will know me - I'm the one big trouble when I walk in your life.
 

Odotan ja odotan
Kello tikittää ja sydän jättää lyönnin välistä
Olet siinä ja nyt,
mutta huomenna?
Ehkä et.

Voin luvata kuun ja taivaan,
mutta yhtä en lupaa
- olla ikuisesti.

Lupaathan,
teet parhaan, ettei tiemme eroa.
Niin minä lupaan,
että olen tässä ja odotan sinua.

Kello tikittää vieläkin,
olet siinä taas
ja muistan mitä rakkaus on.
Ajattomuutta ja raakaa tunnetta.

Selite: 
Jaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno!

Aivan ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot