Who the hell are you to hurt me?

Runoilija Dimroth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You know and you will know me - I'm the one big trouble when I walk in your life.
 

Ahdistaa niin ettei henkeä saa,
happi loppuu
aika valuu
kellot tikittää
en unta saa.

Helvetti huutaa,
en saatanaa pääse pakenemaan.

Viulut soi,
liekki tanssii
silmät punaiset
ne niin sekaiset
vie mukanaan.

Haluan pois täältä,
lasisesta laatikosta.
Näen ihmisvirran
ja koitan huutaa,
mutta kukaan ei näe.
Peilattu on taloni ja sieluni.

Aivan oikein,

Olen tuomittu,
lattialle paiskottu.
Eikä kukaan muu kerää palasia, kuin minä.

Olen elämäni herra,
mutta samalla orja teolleni.

Kun vain voisin,
niin tekisin
ja itseni vapauttaisin.

Yhteiskunnan kiiltokuva,
niin antelias ja kiltti.
Jokaiselle palanen riitti,
mutta aika on loppunut
ja jäljellä on vain kasvot nää tuskaiset.
Ruokittu tyhjilleen,
heitetty pois jätteenä
ja olen taas yksin.

Selite: 
Siitä vain tulkitsemaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää tekstiä. Itse saan tästä irti paljonkin nykyiseen yhteiskuntaan.

 

Käyttäjän kaikki runot