Easy action

Runoilija Dimroth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You know and you will know me - I'm the one big trouble when I walk in your life.
 

Istun ja mietin,
mikä meni pieleen?

Ei mikään,
mieleni vain tarinoi omiaan.

Kunpa joskus aivoni hiljenisivät,
tahdon nukkua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkäsin, minäkin tahtoisin välillä nukkua, ajatukset eivät vaan anna nukkua.

 

Käyttäjän kaikki runot