Nimetön

Runoilija maattajanne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005
Viimeksi paikalla: 24.7.2019 5:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.6.1979

Kiitos Sinulle joka olet mielipiteesi antanut/arvostelun julkisesti tai yv:nä. Pyydän anteeksi Sinulta jos en ole muistanut vielä kiittää yv:nä. Pahoittelen etten osaa enkä kykene antamaan palautetta tai arvostelemaan Sinun teoksiasi, pari kertaa olen yrittänyt ja hävetä saan...
 

Syrjäytyneenä, elämän laaksossa kulkeneena
sieluna repaleisena, paperinpalana revittynä

tähtitaivaan pimeään verhoon kääriytyneenä
hautoen toivoa pimentyneeseen elämään

kuutamon hymyilyyn hymyllä vastanneena
taivaan varjojen loisteeseen kadonneena

tanssien polkua elämän odotusten

anteeksiannon tuomiota kysellen

kiittäen elämää, kumartaen kuolemaa

ryhtyy valontuoja nauraen
odottamaan varjoaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taidokasta, koskettava runo.

Kaunis, koskettava teksti, pidän kovasti.

Onnea syntymäpäivänäsi.

Kaunis runo. Hyvää syntymäpäivää SINULLE! :)

Hieno kokonaisuus tämä, sointuva runo.

Koetusten kautta elämään...Hyvää merkkipäivää!

Hyvä runo, loistava lopetus!

Jumpe, että tää kolahti!!
Tuo lopetus on huisin hieno!
Suosikkeihini laitan, kiitos.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Koskettavaa, aina kuitenkin on jotakin hyvää, mitä odottaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot