Nimetön

Runoilija seenda

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.9.2008
Viimeksi paikalla: 2.3.2021 17:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.2.1993

 

Tahdoin vain tietää
taas hetken tuntea
Tahdoin vain hetken
jakaa ja olla
ajatuksissasi
Edes hetken
nauraen sen
kiireellä pois pyyhkien
Palaten taas
elämääsi silmiesi edessä
Katse menneisyydestä
ei enää sinua vangitse
Hymy kauan kaivattu
voisiko vielä
kasvoillesi nousta
aistittavakseni
Täältä kaukaa
johon sinua kerran pakenin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkautta pidän

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
seenda Nimetön 17.2.2015 0 Runo
seenda Herätyskello 27.9.2014 1 Runo
seenda Nimetön 24.3.2012 1 Runo
seenda Nimetön 21.7.2011 1 Runo
seenda Virheaskel 18.11.2010 0 Runo
seenda Nimetön 3.9.2009 1 Runo
seenda Nimetön 3.8.2009 0 Runo
seenda Nimetön 20.7.2009 0 Runo