Nimetön

Runoilija seenda

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.9.2008
Viimeksi paikalla: 2.3.2021 17:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.2.1993

 

Nielen pettymyksen
kerta toisensa jälkeen
sen saman pettymyksen
joudun itselleni aina vaan
toistamaan

Jokin päivä en jaksa enää
kun mieli ei voi ymmärtää
se mitä sait nyt kauas taakse jää

Totuus ei muuksi tule muuttumaan
vaikea silti käydä matkaansa jatkamaan
Kun taakseen taas kerran katsoo
näkee unelmansa odottavan sinua palaamaan

Aika menee jo menojaan
mutta niitä päiviä muistelen vaan
Kun hetken niin lähellä olla sain,
kaikkea sitä,
mitä tulen aina rakastamaan

Selite: 
tein tällaisen eräille menetetyille mahtaville ihmisille ja paikalle, kauhea ikävä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
seenda Nimetön 17.2.2015 0 Runo
seenda Herätyskello 27.9.2014 1 Runo
seenda Nimetön 24.3.2012 1 Runo
seenda Nimetön 21.7.2011 1 Runo
seenda Virheaskel 18.11.2010 0 Runo
seenda Nimetön 3.9.2009 1 Runo
seenda Nimetön 3.8.2009 0 Runo
seenda Nimetön 20.7.2009 0 Runo