Herätyskello

Runoilija seenda

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.9.2008
Viimeksi paikalla: 2.3.2021 17:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.2.1993

 

Arvaa mitä
Minulla on uusi herätyskello
jonka äänen,
vain minä voin kuulla
Tänäkin syksynä
se karusti herättää
sänkyyn jättää
Lämpöinen syli
Tuo muistoistani kipein
ja rakkain
Minua huutaa joka aamu
Ja se huutaa,
niin helvetin kovaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkään sun tavasta kirjoittaa.
Se on kaunis, ja silti hassulla tavalla vähän lakoninen.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
seenda Nimetön 17.2.2015 0 Runo
seenda Herätyskello 27.9.2014 1 Runo
seenda Nimetön 24.3.2012 1 Runo
seenda Nimetön 21.7.2011 1 Runo
seenda Virheaskel 18.11.2010 0 Runo
seenda Nimetön 3.9.2009 1 Runo
seenda Nimetön 3.8.2009 0 Runo
seenda Nimetön 20.7.2009 0 Runo