Lasista

Runoilija MariaBee

sinä puhalsit minut,
pehmein huulin
hellit haurasta

enkä minä ole
säröjä vailla,
silti ehyempi

täynnä sinua 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, intiimi ote tässä, rakkaus on lähellä.
Oi miten kaunis, hellä ja silti vahva kuvaus.. sai minut huokaamaan syvään ja toivomaan tuollaista kokemusta
Sinä puhalsit minut täyteen sinua, kaunista..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot