Taipumaton

Runoilija MariaBee

tähän pimeään,
 aika viiltää

    puhkoo aukkoja,
     yhä syvempään

pakottaa,
 läpinäkymään

    peilaa, 
     jätättää 
    
liian pitkään,
 liukuu
  
    pintaan jään

       - päästämättä ääntäkään         
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pimeään kuuluu paljon mielikuvitusta. 
Kauniisti soljuu runosi kohti pimeää.
Monen kaltaisia tepposia aika mokoma voi tehdä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot