Taivaanvalkeaa

Runoilija MariaBee

ensilumen yönä
sytytän sinulle

       taivaan, tunturin

tulet, loimuten

       saatan sieluni 
           matkaan

ajasta vapaana,
varjot aueten

               sinua, 
                   sinua vastaan -
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ensilunta odottaen, taivaalle katsoen.
Aina on hyvä olla joku, jota voi rakastaa täydestä sydämestä <3
kaunista puhdasta
tarun omainen tunnelma

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot