Aamun karheaa

Runoilija MariaBee

Aamu ojentaa käsiään
vetää yötä perässään,
ylös kiskoo, herättää

  kaukaa viisaat,
  näkee kaunista läheltä
  ja sä tiedät miksi

  mun kello kulkee 
  aina vartin edellä 

Todellisuuksien väliin
on tuotu hetket lepäämään,
ja sä olet siinä

kuin unen pehmeä ääni
pyydät jäämään lämpimään,
enkä pysty lähtemään

  kaukaa viisaat
  näkee kaunista läheltä  
  ja sä tiedät miksi

  mun kello kulkee 
  aina vartin edellä 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo joka pysäyttää

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot