Vielä,

Runoilija MariaBee

        

          vielä kerran
     kuiskaa iholleni
   kaunein tarinasi

kehrää minusta

se taianomainen hetki
kun langat lomittuvat toisiinsa
kietoutuvat yhteiseen kudelmaan

    kun rajat hämärtyvät
        välit täyttyvät
             värit sekoittuvat

                    eikä mikään ole
                          kuin ennen -
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vielä syntyy uutta kahden ihmisen rakkaudesta ja läheisyydestä. Kevyttä ja kaunista!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot