Sinun käsiisi

Runoilija MariaBee

olen luonut
sisimpäni silmukat
kutonut kipuni katseesi alle
senkin, mikä ei minua kaunista

sylissäsi
solmuja aukonut
nähnyt itseni myös nurjalta puolelta

ihmetellen
kuljettanut iltoja iholla
purkanut päivieni rosoista reunaa
päätellyt pimeyttä, saanut alkaa alusta

käsissäsi

         kehrää sydämeni langat
          hiutivat hetket, ehyempää ommelta .

Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=fZO8VoCbA-8
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa kerrontaa, silkkiä ja samettia yöhön <3 
todella upea!
Ihastusta ja liikutuksen kyyneleitä, taas ja aina vaan. Kiitos sinä IhaNainen! <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot