Lentää ehyeksi

Runoilija MariaBee

en minä odottanut
sinulta siipiä

toivon sulat
 täytyy jokaisen itse 
   kantaviksi kasvattaa

en minä odottanut
taivasta sinistä

tahdon värit 
 täytyy palettiin
   omin sormin sekoittaa

enkä minä odottanut
sellaista lämpöä 
lentoni alle

 kun sinä annoit 
   tuulesi puhaltaa

enkä niin kaunista
taivaanrantaa 
ole nähnyt milloinkaan 
      
 kun kuun kajossa
   kosketin kätesi maalaamaa


ja vasta silloin, minä tiesin
miten lentää, ja mitä on odottaa

 toivoa, tahtoa
   lentää kanssasi, rakastaa  
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis lento

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot