Haluta, tahtoa - tunnetta, totuutta

Runoilija MariaBee

Nuotiolla tanssi tunne tulessa
ruokki, palavin silmin
ajatusten roihuja

julmana järki siinä rinnalla
sanoja poltti, janosi 
harrasta hiillosta

ja ympärillä selitykset 
supatellen, tulkitsivat tilannetta

jokaisella oma, näkökulmansa.

Yksi näki kaunista, punaista
kuiski, ei tarvitse taistella
toinen pelkäsi hehkua, hiillosta
mietti, minne ja kuinka paeta

kolmas liikkuttui sinisestä tulesta,
neljäs maisemasta kaiken takana

viides käänsi selkänsä
ei kestänyt katsoa, kuunnella
kuudes kadotti sanansa
silitellen, mykkiä varjoja

ja se seitsemäs 
antoi kyyneleiden valua,
huokaili, heijasi itseään
 
uudessa valossa.

Ja minä mietin, mikä niistä olikaan, se oikea.

-

Sanoja, ajatuksia, tekoja
aina, ikinä, koskaan
sinua, minua

kaukana, iholla
liikaa,  liian vähän
halua, tahtoa, tunnetta

lähelläkään, lähemmäksi totuutta?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin rakennettu ja paljon ajatuksia antava,
hyvistä valinnoista vaikeampi valinta kuin huonoista,
jos et valitse, valinta valitsee sinut,
tuli on hyvä renki ja auttava ystävä

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot