Descendants

Runoilija poikanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2008
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 16:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei suihkulähdekään puhu,
ei kiitä, kun
lahjoitat kauniin kolikon.
Minä vain olen,
käveletpä tai pysähdytpä.

Anna siis vaitonaisuuteni anteeksi,
salaa saatan nyökätä ja hymyillä.
 

Ranskalaiset polttavat savukkeita pareissa,
juovat viiniä, mutta
tulevat elämään kauemmin kuin isäni.

En elä katumuksessa taikka surussa, mutta
tiedän, minut on siitetty ja synnytetty vanhalla iällä.

Olen isäni poika, rakennettu vanhasta lihasta
ja pahasta verestä.

Lapseni tulevat olemaan omiani, mutta
eivät tästä verestä.

Tiedän, suuret taiteilijat ja kirjailijat
ovat kaatuneet sairauksista,
mutta elävät ikuisesti teoista ja sanoista.

Sanani eivät tule olemaan paperia, vaan
poikieni sormenpäissä,
tarttuen elämään ja työhön.
Tyttärieni korvanlehdissä,
kieltäen sattumanvaraiset ja toivottomat miehet.

Lapseni tulevat olemaan kirkassilmäisiä
ja vahvoja. Tämän lihankin kuolemassa.

Iäti tulee olemaan rakkauteni,
isällinen hedelmäni.
Raamatullisesti sukupolvet ovat
voittavia opaakkeja taivaita
ja kivikatseisia sieluja.

Sanani ovat totuus. Totuus minusta.
Totuus minussa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa runoutta tämä on..pidin lukemastan

 

Käyttäjän kaikki runot