Penteleen Petäjä

Runoilija poikanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2008
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 16:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei suihkulähdekään puhu,
ei kiitä, kun
lahjoitat kauniin kolikon.
Minä vain olen,
käveletpä tai pysähdytpä.

Anna siis vaitonaisuuteni anteeksi,
salaa saatan nyökätä ja hymyillä.
 


Uhmassaan ruma petäjä, noja pohjoiseen -
ole langennut valosta, kiusaantunut tuulesta.
Ruma ja hullu,
vastaan huutaa metsä!

Talvi toverisi, ei käy kipu, kylmä.
Nälkä ei aja, eläimiä
rouhimaan – pelkäävät jäärää -,
mitä nyt sarvillaan, lempii hirvi
toden päivinä.

Kyllä olet minulle tuttu,
kussut ja vuollut, kintuissasi.
Hieman erakkoa viillellyt,
tokkopa hirveä karvaammin,
mitä nyt nimen sohaissut -
rakasta muistanut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Penteleen hyvä runo !

 

Käyttäjän kaikki runot