Joskus

Runoilija poikanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2008
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 16:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei suihkulähdekään puhu,
ei kiitä, kun
lahjoitat kauniin kolikon.
Minä vain olen,
käveletpä tai pysähdytpä.

Anna siis vaitonaisuuteni anteeksi,
salaa saatan nyökätä ja hymyillä.
 
Monia – en kuitenkaan sunnuntaisia puheitani,
sunnuntai elää ei niinkään ajassa vaan sävyssä.

Sunnuntai alkoi ennen minua.
	Silmät, vaivalla löydän jostain
	luomien takaa.
Taivaassa kahvia.
Kahvia.
Taivaassa.
	Etsiessäni miestä, jonka
uskon asuvan tässä kehossa,
leikin hetken onton, metallisen,
roskakorin kuminalla. 

Katseeni tapaa kynän raadon.
Hautoo kahta täydeksipiirrettyä arkkia.
Muistan pienimuotoisen renessanssin
syntyneen eilen.
	Kollaasit
tietävät enemmän kuin
ehdin puhua tunneissa.

Kaipaan sanaa joskus.
En laskenut viikkoja,
en muistanut päiviä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot