Sisar

Runoilija poikanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2008
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 16:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei suihkulähdekään puhu,
ei kiitä, kun
lahjoitat kauniin kolikon.
Minä vain olen,
käveletpä tai pysähdytpä.

Anna siis vaitonaisuuteni anteeksi,
salaa saatan nyökätä ja hymyillä.
 

Huominen tuli itään ennen teitä,
kertoi sinun olevan rakastettu.
Onnesi on herännyt.
Lauloin vasten taivasta eikä aurinko väistänyt.

Kertoi hyväillen,
on sinulle nostettu täältä etelään seppeleitä,
virsta virstalta. Iloitsemme sinusta.

Rakas sisar, huokaillen haihtuu
kirsikkapuiltasi kaste.
Lämpö on vallanut maan,
Nimennyt sinut, päiväksi.

Hengitä, ole. Maa antaa myötä,
valosta valjastettu sinuun ilo.
Kevät on nimesi.

Kaino tuuli,
luovii sinua, virsta virstalta.
Kaarnaveneesi vesillä,
kaihoa ei kevättä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot