yksin

Runoilija melinnda

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

herkkä kuin lasilintu, läski kuin sotanorsu, hauras mieleltään
 

kosketat pienen ikkunasi lasia
jättäen sormesi jäljet
sen huuruiseen pintaan

olet ollut yksin
jo aivan liian kauan
vaan et tajua sitä itse

sinulle on aivan sama
onko talvi, kevät, kesä vai syksy
olet kuitenkin siinä
ikkunasi ääressä odottamassa

etkä tiedä itsekään
mitä odotat

sinä vain olet

muttet kuitenkaan
ole mitään

Selite: 
oon huolissani susta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot