meidän meremme

Runoilija melinnda

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

herkkä kuin lasilintu, läski kuin sotanorsu, hauras mieleltään
 

meren aallot keinuttavat vaahtoaan
kuin yrittäen tuudittaa lasta uneen
vaan en ole enää yhtä viaton
ja tuo meri on pettymyksiä täynnä

se yrittää houkutella sukeltamaan
syvälle ja syvemmälle

tartut käteeni, hymyilet
mutta mä epäröin edelleen
en voi olla varma mistään
menettäminen sattuu
meri on vaarallinen

mutta kun me kuljemme
kohti vettä
mä päätän haudata entisen sinne rantahiekkaan

antaudun tämän tunteiden meren vietäväksi

Selite: 
oot mulle tärkeä <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot