pikkuiselleni

Runoilija melinnda

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

herkkä kuin lasilintu, läski kuin sotanorsu, hauras mieleltään
 

kun viereesi pyysit mua nukkumaan
siinä sohvalla makoiltiin kahdestaan
pidit musta rakastavan tiukasti kiinni
tiesin, nyt on vastattu hiljaisiin pyyntöihini

sä sait mut uudestaan näin tuntemaan
oon elossa, sut viereeni haluan vaan
suudelmiisi mut aamulla hellästi hukutit
aivan kuin varkain osan musta itsellesi otit

ei mikään voi olla tämän kauniimpaa
ei ruusut, ei lumi, ei mikään päällä maan
sä henkiset haavani pystyt korjaamaan
ainakin hetken onnellinen olla saan

mutta aina kun lähden, haavat aukeaa
enkä osaa muuta kuin vain odottaa
että sut taas nähdä saan, pikkuinen
vain sun vieressäs olen oikeasti iloinen

Selite: 
mä tykkään susta M <3 toivottavasti nähdään taas pian.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot