äidilleni

Runoilija melinnda

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

herkkä kuin lasilintu, läski kuin sotanorsu, hauras mieleltään
 

pienenä autoin sinua
jokaisessa pienessäkin
asiassa

nyt kun olet sairas,
en enää uskalla
koskea

pelkään sinun
murenevan
kosketuksesta

olet niin hauras mieleltäsi
ja kehosi
on liian kipeä

olet minulle liian tärkeä,
äiti,
en kestä jos kuolet

Selite: 
anna anteeksi kaikki pahat tekoni, äiti, minä rakastan sinua. miksi juuri sinä?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot