Ensisilmäys

Runoilija has14

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.12.2012
Viimeksi paikalla: 6.4.2022 16:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän ON/OFF perjaatteella.
 

Väsyneenä kävelin,

tylsistyneenä sisälläni sanoja sävelin.

Ajattelin, mitäköhän seuraavaksi?

Koulu-u-a,....

En saanut ajatustani loppuun ajatella,

katseitani yritin kunnolla sijotella.

Näin jotain, mikä oli aivan uskomattoman kaunis.

en voi edes itseäni uskotella, että jotain moista sai silmiäni hemmotella.

Katsoin silmiin se oli hyvin mielenkiintoista,

mutta en ehtinyt mitään nähdä.

Sydämenni alkoi kiljua ja paluuttani anoa, vastasin sydämelleni rauhoitu äläkä sytkähdä,

niin päätin hankkia tilaisuuttatoista.

................

Laskin portaita alas.

Oloni oli niin raskas ja vaivautunut, että tuntui kuin olisin valas.

.............

Sain tilaisuuden katsoa kerran vielä,

mutta hän olikin valmiina sielä.

Hänen katseensa olivat niin terävät,

että tunteeni vain heräävät!

Siinä vaiheessa sieluni alkoi sydämeni kanssa huuta ja riehua.

Vereni taas alkoi kiehua..

Jokainen osa minussaa muuttui levottomaksi.

Se sai minut ihan sanattomaksi.

Olin henkisesti muualla missä fyysisesti olin läsnä.

............

En lähtenytkään ulos,

koska halusin nähdä mikä on tämänkaiken tulos.

Päätin lähteä takaisin, jolloin sydämeni alkoi askel askeleelta, riehua entistäenemmän.

Näin hänet! ...Jolloin kaikki levottomuus laski

Sanoin, että tämä kauneus ei voi olla mikään maski!

Koska näen sen! Nyt näen! Sen sielun, hänen silmiensä läpi.

Olin silloin todella häpi.

Katsoin syvälle silmiin, silloin rauha oli.

Sydämeni täysin suli.

Ihmettelin mikä minulle tuli?

Mä olin ihan hulipali!

Selite: 
Runo kertoo ensisilmäyksestä naisesta, johon rakastuin, johon ei olisi pitänyt rakastua, mutta minkäs sille teet kun sydän elää omaa eläämäänsä ja järki taas omaa elämäänsä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen, ihana tunneryöppäys! Kiitos!

Ihana :) Juuri tuoltahan sitä tuntuu kun kohtaa toisen jonka kanssa ns. kemiat kohtaa :) Tykkäsin!

Varsin persoonallinen ja raikas kuvaus ihastumisesta.

Pidän tästä... Pienet kirjoitusvirheet ja hassuiltakin tuntuvat sanat eivät haittaa, päinvastoin, ne tekevät runosta persoonallisen. Tässä on omanlainen tyyli ja rytmi joka säilyy alusta loppuun. Ilmaisee vahvaa ihastumisen tunnetta hauskasti. Maahanmuuttajatausta ilmenee runossa myös koska suomalainen ei esittäisi asiaa näin... Kiva runo. Lopetus loistava. "Mä olin ihan hulipali!"

 

Käyttäjän kaikki runot