Simpukankuori paljaalle helmelle

Runoilija has14

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.12.2012
Viimeksi paikalla: 6.4.2022 16:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän ON/OFF perjaatteella.
 

Mitäköhän helmelle kirjottais
sanoisinko että siivottais?

Eihän sellaista voi heti sanoa!
niimpä! Kun kyseessä on niin kovaa namua!

Ainakin päältä se on kovaa ja kestävää
sisältä kaunista ja niin puhdasta, ettei ole pestävää!

Sisäinen kauneus ulkokuoreen loistaa.
ihan kuin siellä aurinko paistaa.

Se kyllä vetää puoleensa.
Tämä taas taitaa olla hänen huoleensa.

Koska kaikki tulee ja haluaa koskea,
mutta hänen kanssaan ei leikkiä saa laskea.

Siksi siinä on hyvä olla isompi kuori päällä,
jotta se suojaa kaikella säällä.

Se on hyvä olla myös pehmeä missä on helmen ihana olla.
Onhan se kiva kun pehmeältä paikalta katsoo kuutamolla.

Sen täytyy olla hellivää ei vain pehmeää.
ja myös lellivää ei vain lempeää.

Simpukkahan se on!
Jos se toinen helmi on?

On se helmi on!
Mistä sä sen tiedät, että helmi on?

Koska sen tuntee ja näkee.
kun laskee tätä mäkee!?

Selite: 
Runo on mielestäni ok, ei täydellinen, ei siis tyydytä kauheasti, mutta tavallaan tykkään siitä. Runon teko kesti n. 3 minuuttia ihmiselle, johon olin ihastunut. Tehty tasan vuosi sitten. Kertoo hyvin paljon ihmisestä kenelle se on tehty.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot