jotta hänenkin mielensä turtuisi

Runoilija pahoinvointipäiväkirja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nämä runot kertovat sivupersoonistani
 

vanhat sinettisormukset
takertuvat hiuksiini
silmäykset
leimoja verkkokalvoillani

ikuisuudenpitkinä valotusaikoina

puhumattakaan mustelmista
valkeissa kyynärvarsissa

kunnes taas
otat vapauden haihtua,

paranormaali ilmiöni

minä ja sinä
hakasulkujen häkissä

kun suutelet hiekan olkapäiltäni,
mitä jää jäljelle

paitsi kaikki asiat

häilymään

Selite: 
[ja ilmanraikastimet ovat mitä ovat]
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot