Nimetön

Runoilija pahoinvointipäiväkirja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nämä runot kertovat sivupersoonistani
 

valopalloja
ohuen verhon läpi
enemmän, kun katsoo kieroon

annan itseni
palella

ja mustassa
harjaan hiukseni kovakouraisesti

revin, raavin, raatelen
rikki
kaiken mihin yletyit

älä enää
ethän enää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot