Catsu

Runoilija Luciferisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä elämäni viimeinen valo.
Unohtaa en voi rakkauttani sinua kohtaan.
kukaan ei voi paikkaasi otta sydämmeissäin, kaikkeni olet tässä elämässä.
Vaikka kaukana ja erossa toisistamme olemme.
Silti toivon ja uneksin että sinut vielä saan.
Pimeyteen olen joutunut oman tahtoni kautta.
Yli elämäni oot maailmassain.
Olet kaikki, aarteeni, kaikki, unelmain!
Anteeksi että satutin sinua!

Selite: 
Kiitos ja anteeksi!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot