Catsu

Runoilija Luciferisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaiken sen jälkeen mitä sain kokea kannsasi,
oli elämäni parasta aikaa!
Rakastuin, ihastuin, sokeuduin, sinusta.
Aika kanssasi ei merkinnyt minulle mitään,
oli vain hetki kun sain olla vierelläsi ja katsoa sinua silmiin ja suudella pehmeitä huuliasi.

Sain koskea ja silittää pehmeää ihoasi,
painoit pääsi syliini, silitin hiuksiasi, silitin poskeasi, olin maailman onnellisin ihminen.

Aikana jolloin en saanut olla vierelläsi olin onneton, poissa tästä maailmasta, ajatuksissani vierelläsi, sydämmessä lähelläsi.
Uskoin parempaan huomiseen ja tulevaisuuteen. Tulevaisuuteen jota suunnittelimme yhdessä,
joita hetkiä kaipaan enemmän kuin mitään muuta tässä elämässä!

Elämäni on loppunut omien virheideni takia.
Rakastan Catsu sua yli elämäni, tein helvetin ison virheen.
Kunpa kaikki saisi tekemättömäksi,
saisi palata aikaan jolloin olin luonasi, onnelinen, ja täynnä tulevaisuuden ajattelua ja rakkautta.

En saa sua mielestäni, ajattelen sinua ja hetkia kassasi! Tunteeni ovat liian vahvat ja vahvistuvat vain koko ajan. Itken itseni öisin uneen, vain miettien mitä ja miksi tein sinulle sen mitä tein.

Tiedän että en enään ole varmaan edes mielessäsi, omaa elämääsi elät täysillä.
Mutta haluaisin olla osa sinun elämääsi tulevaisuudessa. Oma elämäni on lopettanut elämisen sen jälkeen kun lopetin olemasta ihminen tässä maailmassa.
Toivon aikaa parempaa yhdessä tai erikseen.
Mutta en voi sinua unohtaa tai olematta rakastammatta.
Liian tuskallista. Elämästäni sammui aurinko, mutta toivoisin sen auringon saavansa liekkinsä vielä tässä elämässä, mutta en tahdo sitä kenenkään muun kanssa kun sinun!
Anteeksi!
Anteeksi!
Hiljaa olen vaipunut mustan kaavun alle elämään omaa elämääni pois ihmisten silmistä.
en enään halua nähdä päivän valoa tai leikkiviä lapsia.
Onnellisia ihmisiä tai hymileviä päiviä.
Elämi loppui sen jälkeen.
Itkien kirjoitan tämän. En voi sille mitään! Kyyneleet tulee ihan itsestään kun mietin sinua!
Anteeksi !
Rakastan sinua enemmän ku omaa elämääni!
Anteeksi!

Selite: 
Hmm, sananen runosta... Mitäpä siitä paljoa sanomaan, eiköhän sen jokainen osaa tulkita ihan itse! Kiitos ja anteeksi! Älkää tehkö samoja virheitä ku minä tein. Ei rakkautta tärkeämpää asiaa maailmassa ole!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot