Anteeksi C

Runoilija Luciferisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lupasin suuria, annoin ymmärtää elämää tulevasta.
Mitään en antanut, muutakun surun ja pettymyksen.
Yhdessä tupa rakennettiin unelmiin ja matkat maailman halki yhdessä koettiin puhuen.
Satuttaa ajatella että nyt ne kaikki on pois!
Pois on sinun nauru ja puhe, pehmeät huulet ja kauniit kasvot. Toivon saavani koskettaa sinua vielä joskus. VAikka itkien ja lyötynä mutta kunhan koskea saan!

Selite: 
Kiitos ja anteeksi! En vain pääse yli siitä mitä tein!!!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot