Nimetön

Runoilija Njennna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2008
Viimeksi paikalla: 16.4.2016 17:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun törmäsin sinuun ekaa kertaa,
veit jalat altani ja sydämeni varastit.

En minä sitä takaisin kaipaakkaan,
sillä sinä saat minut nauramaan.

Sinä olet se joka ymmärtää rivien välistä,
lauseesta puolikkaasta.

Eikä aina edes sanoja tarvita,
riittää kun annan katseesi katseeni kohdata.

Saat minut tuntemaan että olen ainutlaatuinen,
olen kanssasi onnellinen.

Sinä saat minut hehkumaan,
saat minut elämästä nauttimaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onni ei etsien löydy, vaan se sisältä putkahtaa...

 

Käyttäjän kaikki runot