Sitä olen

Runoilija unanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2008
Viimeksi paikalla: 24.1.2021 10:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sitä olen odottanut
että viimein kohtaamme
Viimein
silmästä silmään

Sitä olen pelännyt
että viimein sanot niitä
Jotka kertovat
että eihän tämä riitä

Sitä olen paennut
kun nostat kissan ja meidät
pöydälle

Odottanut
Pelännyt
Paennut

Sitä kun
minusta viimein tulee
sinulle menneisyys
aamuöinen ikävän häivähdys
aamulla poissa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

epävarma harhailija on löydettävä ei hän etsijä
Koskettava runo, jossa lähdön aika on läsnä.
 

Käyttäjän kaikki runot