Vuoristorata

Runoilija unanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2008
Viimeksi paikalla: 24.1.2021 10:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Leuka jännittyy
Hampaat tiukasti yhteen
Silmät kiinni

Hengitän

Miksi sinä olet noin
En halua että olet noin

Ja samaan aikaan haluan
Haluan niin että räjähdän

Olet vuoristorata
ja haluaisin irrottaa kädet
antaa mennä

Päivä päivältä suurempi vaara
Sana sanalta kipeämpi haava
Sentti sentiltä kuumempaa laavaa

Sitä sinä olet
Ja vielä tämäkin loppuu
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot