Minä tiedän

Runoilija unanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2008
Viimeksi paikalla: 24.1.2021 10:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nämä seinät ovat täynnä sua

Etkä ollut nukkunut tässä sängyssä sinä yönä

Kyllä minä tiedän

minä tiedän 

 

Koskit minuun kovasti päästäkses pois 

Sillä viimeisellä kerralla

niin kovasti että seinässä on siitä jälki

Teit sen kai päästäkses pois

 

Missä oikein oletkaan

Ajoitko parvekkeeni alta juuri

Ja miten sinä niin menit tekemään

minut seinään heittämään

 

Ei me tästä sovittu ihan näin

Kaikenhan piti mennä parhain päin

Rakkauttas turhaan hain

kun lopulta vain turpaani sain

 

Ehkä se toinen on parempi niin

Ehkä uskoo sun halpoihin valheisiin

Kyllä minä tiedän

minä tiedän

 

Se yksi yö oli niistä viimeinen

Sinun silmäsi ihan oudon ihmisen

Ja kätesi niin kovat vasten poskea

vaikka pyysin vain jos voisit hellästi

hellästi koskea

 

Kyllä minä näin sun auton siellä

Eikä tässä sängyssä nukuttu sinä yönä

Minä tiedän

Minä tiedän

Minä tiedän

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävä runo, surullisen haikeaa.
Kylmät väreet tulivat. Olet saanut tehtyä kamalasta asiasta jotain hyvin kaunista ja herkkää
Hui kun tuntuu runosi. Runona upea, vaikka sisältö tuntuu pahalta. Kiitos kun jaoit tämän ♡
Hyvä runo! Miten me kaikki kaipaammekaan rakastavaa hellää kosketusta ja joskus siinä käykin ihan jotenkin toisin. Surullista. Välillä toivoisi, että jotkut asiat voisi pyyhkiä pois ja unohtaa. 
 

Käyttäjän kaikki runot