kevät

Runoilija hkl

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen kokenut masennusta, mutta kirjoitus on auttanut mua. Mulle voi kirjoittaa s-postia jos haluaa jos on surullista yritän auttaa...
 

Keväällä kukat kasveihin syntyy,
luonto herää eloon.
Muurahaiset vievät loput kortensa kekoon.
Kun kevät mennyt on, kesä voittaa saa
ja kohta aurinkoinen on koko maa.

Kesällä puut vihannoi
kaikki hellettä ihannoi
uimarannat lapsista täyttyy.
Kesällä kaikki on mukavaa,
rauhaisaa, leppoisaa.

Syksyllä lehdet tippuu
kesä on kaukana.
Koulutkin lapsilla alkaa, pitää taas olla tarkkana.
Syysmasennus maan valloittaa, kaikki kaipaa kesää
kunnes pian lumi, nurmen päällä lepää.

Talvella pakkasta riittää
silloin ihmiset hiihtää.
Luistinradat täynnä on
on kesän kaipuu verraton.
Talvi on ihanaa, kunnes on pihamaa
koko ajan täynnä valkoista lunta
voi, oisipa tämä vain unta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hkl muito 7.2.2013 0 Runo
hkl Nimetön 20.4.2012 0 Runo
hkl rakkaus 20.4.2012 0 Runo
hkl kevät 20.4.2012 0 Runo
hkl Nimetön 20.4.2012 0 Runo
hkl Nimetön 20.4.2012 0 Runo
hkl Nimetön 20.4.2012 0 Runo
hkl Nimetön 17.12.2011 0 Runo
hkl jou 16.12.2011 0 Runo
hkl muistot 19.1.2011 0 Runo