muistot

Runoilija hkl

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen kokenut masennusta, mutta kirjoitus on auttanut mua. Mulle voi kirjoittaa s-postia jos haluaa jos on surullista yritän auttaa...
 

Kelaa muistoi ala-asteen ekan tosi rakastuneen katseen.
Yhee jätkää mä sillon tähtäsin mut nurin meni sekin.
On hyvii ja huonoi muistoi menneistä ajoista. Joskus toivon
et ne hyvät vois takas palata, ku tuntuu et "jengit" ajautuu erillee
oke.. ajat muuttuu tuullaa erillaisiks ei välttämät ennen niin coolit
oo enää mitää. Pitää kasvaa, unohtaa ei juututa menneesee,
eletää tätä päivää kelataa tulevaisuut...
toivotaa ettei tuu paskanen loppu olemaan,
toivotaa et kaikkee parast tullaa kokemaa..
mut joo laiffi vie mukanaan..lopulta myös hautaan..
mut siihe asti kaikki parhaat muistot naulaan mieleen..,
et sitku joku asia menee pielee voi kelaa et on ollu aikoi jolloin asiat oli jees>

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hkl muito 7.2.2013 0 Runo
hkl Nimetön 20.4.2012 0 Runo
hkl rakkaus 20.4.2012 0 Runo
hkl kevät 20.4.2012 0 Runo
hkl Nimetön 20.4.2012 0 Runo
hkl Nimetön 20.4.2012 0 Runo
hkl Nimetön 20.4.2012 0 Runo
hkl Nimetön 17.12.2011 0 Runo
hkl jou 16.12.2011 0 Runo
hkl muistot 19.1.2011 0 Runo