Tuokioita

Runoilija Sosra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

I

Pilaisivatko sanat
särisevällä konsonantilla
hauraat hetket
täynnä säikkyä onnea

II

Hymysi
on häive aamusta
kun kätesi
varmasti
lepää ohjauspyörällä

III

Kun murjotan
ja sinä murjotat
koska minä murjotan
koska sinä murjotat
koska minä murjotan
ja jos viestin:
mene pois

Teeskentelen.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta - "Teeskentelen.". Tutkivaa matkaa itseen ja toiseen... Pidän:)

 

Käyttäjän kaikki runot