Hangessa kahlaava, kahlaava koira
muuttuu mustaksi linnuksi
joka levittää siipensä
luiset
Uhka hengittää niskaani
juoksen ylös, ylös
kiertyviä portaita,
murenevilla kiskoilla
Tornissa on pöytä
tuhansia kilokaloreita
kerään lautaselle,
kerään
Sanot hyvästi
ja sormeni puristavat,
puristavat
kylkiluuhäkin kaltereita
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi