Et koskaan tuonut minulle kukkia

Runoilija Sosra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puen rakkauteni
- korkokenkiin
- stay up -sukkiin
- pitsiin

Verhoan tunteeni
- silityksiin
- kirjoituksiin
- katseisiin

Et koskaan tuonut minulle kukkia.
Musersin lakastuneet syntymäpäiväruusut
roskakoriin

Ne olivat kuin rakkautesi
nuupahtaneet

Selite: 
Säästin kolme ja musersin itseni mukana
Kategoria: 
 

Kommentit

omaperäinen ja hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot