TJ 95

Runoilija Sosra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kas, kun
sinfoniaorkesterimme
ei kapellimestaria kaipaa
minä suttaan sanoja
työpaikan muistivihkoon
astioiden pesun välissä
ja ah - miten runollinen olenkaan.

Tuherran pieniä mietteitä
rakkaudesta, ihmissuhteista
toisiinsa kietoutuneista vartaloista
siitä, kumpi nukkuu
lakanan läikkien päällä
siitä ensimmäisestä miehestä (joka pelaa Pokémonia)
niiden kaikkien poikien jälkeen.

Kas, kun
yhdeksäntoistavuotiaana
tiedän enemmän kuin kukaan
enkä milloinkaan erehdy.

(Vaikka en saa sanottua
kolmea sanaa
nenät vastakkain
ennen kuin hän on unessa.)

Sillä onhan vaikea vapauttaa
sanoja sisältään
ääneksi

Kas, kun
sovittamatta
voi koko olla väärä.

Selite: 
Sanoja on vaikea mitoittaa. Entä, jos ne eivätkään riitä?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot