Tyhjää

Runoilija kasipallo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 3.10.2023 23:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.3.1992

Kasipallo on pikkupoika joka kirjottelee mitä sylki suuhun tuo.
 

Mihin katosivat, maailmastani värit
mihin katosi se jota rakastin
miksi tilalle vain tyhjyyden jätit
miten jaksan enää yksin

Aavelaiva tyhjyydessä purjehtii
ymmärrän, mutta en ole läsnä
tästä hetkestä, enää en saa kii
näet minut, vaikken enää ole tässä

Kuulen mitä kysyt, mutta vastaa en
tunnen kosketuksesi, enkä edes värähdä
olen vankina, en keholle, vaan mielelle
pyydän,haudatkaa minut, äitini vierelle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava, kaunis ja surullinen runo. Pidän silti.

 

Käyttäjän kaikki runot