Horisontti

Runoilija kasipallo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 16:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.3.1992

Kasipallo on pikkupoika joka kirjottelee mitä sylki suuhun tuo.
 

Oon niin lukossa, etten osaa ees kirjoittaa
tuntuu pahalta, pitäs jostain alottaa
istuu alas, laittaa sulle viestii
kunnes muistan, ettei asiat oo enää nii
niinkun ne oli, ennen kun ne pilasin
tekisin kaikkeni, jotta saisin sen takaisin
olin kusipää, vähän masentunut
sä olit elämäni valo, en sitä tajunnut
vaan pidin sua, itsestäänselvyytenä
kuljin laput silmillä, katse tyhjyydessä
kun kaiken menetin, vasta tajusin
että mulla oli se, mitä aina halusin
enää ei oo mitään, pelkkää tyhjää
elämä voittaa, vaik ei tunnu siltä yhtään
kiitos ja ennen kaikkea anteeksi
rakas, sä olit mun kaikkeni

Selite: 
Kiitos näistä vuosista, anteeks kaikesta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tsemppiä :) vaikka nyt siltä ei tunnu, niin aika parantaa haavat :) olem tsellesi armollinen ja anna ajan kulua...

 

Käyttäjän kaikki runot