Jano

Runoilija kasipallo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 16:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.3.1992

Kasipallo on pikkupoika joka kirjottelee mitä sylki suuhun tuo.
 

kuuntele, kun tuuli puita leikittää
näetkö, kuinka sade maata itkettää
mistä löytyisi, se usko huomiseen
se usko, joka lopettaisi tän juomisen
kun taas löydän itseni istumasta
yksin tunkkaisesta kapakasta
mua enää vain tuoppi kuuntelee
se ei mua tuomitse, eikä määräile

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot