Holhotkaa vaan

Runoilija kasipallo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 16:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.3.1992

Kasipallo on pikkupoika joka kirjottelee mitä sylki suuhun tuo.
 

Ikänsä juonut, loppuun asti juo
pisarasta pisaraan, tölkkiin viimeiseen
juomista lopeta ei tuo
ainakaan, uskoon tyhmän ihmisen
että rajoitukset kansan raitistaa
ennemmin liikakäyttöön holhous altistaa
ei voi käsittää, miksi rajoitetaan
alkoholi kohta kaupasta pois halutaan
mitä tällä kaikella saavutetaan
ei parempaa maailmaa ainakaan
nykyään touhu aivan naurettavaa
naurahtaa ja pullon taskuun laittaa
sattuuko se kun järjen menettää
kysyy mies, vastausta ei saa keneltäkään

Holhotkaa vaan
ei ihminen ilman pärjäisikään
holhotkaa vaan
ei itse osaa käyttää järkeään
holhotkaa vaan
jotta elämästä hengissä selvitään
holhotkaa vaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot