Siinä kaikki

Runoilija Vinkunaatti

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.1.2012
Viimeksi paikalla: 20.3.2024 19:17

Asuinpaikka: Seinäjoki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
En pyydä sinua elämänpolun mitalle
on tuossa holvikaarenkin alla naitu jo arkkitehdin unissa
 Eikä tuollaista maailmantuskaa kannata kantaa
riittää kun hartiaa särkee nämä unettomat tunnit
Edes Bodhisattvalupausta en ole vaatimassa
 jos vain opettaisit minulle jotain itseni lisäksi
 tai kävisit vatsallesi tätä elämää varten
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus pienikin teko riittää tuomaan hyvän mielen pitkäksi aikaa <3 
soma, realistinen, elämänmakuinen runo
Tämä on hieno, tykkään.
Hieno. 
Pidin, tässä on jotakin kiinnostavaa. 
 

Käyttäjän kaikki runot