admhail

Runoilija 0b107bca0eb3f774019b345524c7af5a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2008
Viimeksi paikalla: 7.5.2019 17:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"minä näytän sinulle ahdistuksen kourallisessa tomua"
 

minä rakastan sinua minä, jolla ei enää ole kuin
jag älskar dig väsyneitä hymyjä ja
katkeria ajatuksia

minä rakastan sinua otsasi kaarta,
je t'aime sen ryppyjä nukkuessasi

minä rakastan sinua pieniä käsiäsi,
te quiero niiden tuntua omissani

minä rakastan sinua valkoista ihoasi,
ti amo syntymämerkkiäsi,
päätäsi omaani vasten

minä rakastan sinua joka et enää ole minun
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot