Joka ikinen kerta

Runoilija Rautaneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuole kasvoni, näkisin paremmin.
 

Joka ikinen kerta
kun katson sua silmiin
ja nään sun hymyilevän,
huolehtivan ja välittävän
mä nään samalla
itseni

Joka ikinen kerta
sun silmäsi vie mut
mukanaan syvyyksiin

Joka ikinen kerta
hymysi tekee musta
onnellisemman

Joka ikinen kerta
kun huolehdit ja välität
rakastan enemmän

Mutta en luota itseeni
enkä ole varma mitä
sä oikeasti tunnet

mutta silti

Joka ikinen kerta
kun saan olla sun sylissä
saat mut tuntemaan
asioita, joita en uskonut
enää tuntevani

Rakkautta
välittämistä
huolehtimista

Ja ne kaikki kohdistuvat
yksin minuun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot